İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından içinde 10 öğrenci ve hostesin bulunduğu bir servis aracı kaçırıldı. Olay, bu sabah saatlerinde meydana geldi. Tuzla'daki bir ilkokula öğrenci taşıyan servis aracı, trafik ışıklarında durduğu sırada bir kişi tarafından kaçırıldı.

Kaçıran kişi, şoföre aracın arkasındaki lastiğin patladığını söyleyerek uyarıda bulundu. Şoför, lastiği kontrol etmek için aracın arkasına geçtiği sırada kimliği belirsiz şahıs, direksiyona geçerek servisi hareket ettirdi. Servis şoförü uzun süre aracın peşinden koşsa da kaçan kişiyi yakalayamadı.

Kahramanmaraş'ta belediye 1 Mayıs'ta işçi maaşlarına ek zam yaptı Kahramanmaraş'ta belediye 1 Mayıs'ta işçi maaşlarına ek zam yaptı

Zanlı, Göztepe yakınlarında servis içindeki öğrencileri ve hostesi indirip kaçmaya devam etti. Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. İhbar üzerine polis olayla ilgili çalışma başlattı. Kaçırılan servis aracı Pendik'te terk edilmiş halde bulundu. Polis, kaçan zanlıyı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.