İstanbul'da yaşayan 54 yaşındaki emekli polis memuru Cengiz Bedir, boşanma sürecinde olduğu i Zeynep Bedir (45) ve oğlu Tarık Bedir'i (26) silahla öldürdükten sonra, cesetleri Kırklareli'deki tarlasına gömdü. Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Cengiz Bedir'in itirafları sonucu, Zeynep Bedir ve oğlu Tarık Bedir'in cesetleri bulundu.

Polis yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Cengiz Bedir'in kayıp eşi ve oğlunun bulunması için başlatılan çalışma kapsamında, Bedir teknik ve fiziki takibe alındı. Kırklareli'nin Çeşmeköy köyünde bulunan evi ve tarlasına gitmek üzere İstanbul'dan çıktığı tespit edilen Cengiz Bedir, burada eşini ve oğlunu silahla öldürdükten sonra cesetleri tarlasına gömdüğünü itiraf etti.

Konut ve Taşıt Kredisinde Kullanım Durma Noktasına Geldi: Yüksek Faiz ve Kısıtlamalar Etkili Konut ve Taşıt Kredisinde Kullanım Durma Noktasına Geldi: Yüksek Faiz ve Kısıtlamalar Etkili

Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı araştırma sonucunda, Zeynep Bedir ve oğlu Tarık Bedir'in cesetleri, Kırklareli'deki tarladan çıkarılarak İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.