TOKİ'den 36 İlde Yüzde 25 Peşinatla Konut Kampanyası TOKİ'den 36 İlde Yüzde 25 Peşinatla Konut Kampanyası

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün güncel raporuna göre, bu hafta başında yaşanan sıcaklık artışlarına aldanmamak gerekiyor. Hafta ortasından itibaren sıcaklıkların düşmesi beklenirken, doğu bölgeler yoğun kar yağışına hazırlıklı olmalı. Trakya üzerinden giriş yapan kar, Marmara bölgesinde etkisini gösterecek ve İstanbul'da kar yağışını beraberinde getirecek.

Pazartesi günü İstanbul'da hava 4-10 derece arasında bulutlu olacak. Salı günü 5-11 derece bulutlu, Çarşamba günü 5-11 derece bulutlu, Perşembe günü ise 8-12 derece yağışlı geçecek. Cuma günü ise hava 9-15 derece olacak ve yağışlar devam edecek. Hafta sonu ise sıcaklıkların birden düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, hafta başında artan sıcaklıkların hafta sonuna doğru soğuk havayla yer değiştireceği öngörülüyor. Marmara ve Doğu Anadolu bölgelerinde kar yağışı beklenirken, İstanbul ve kuzey illerinde karla karışık yağmur etkili olacak.

Pazar günü İstanbul'da yağmur ve karla karışık yağmur bekleniyor. İlk günlerde güneşli geçecek olan haftanın sonunda, Cuma ve Cumartesi günleri sağanak yağışlar yaşanacak, Pazar günü ise karla karışık yağmurun etkisi altına girilecek. Yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı ihtimali göz önünde bulundurulmalıdır.