Son günlerde İsrail-Filistin çatışmasının akaryakıt fiyatlarına olumsuz etkileri olabileceği gündemde. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına zam yapılması bekleniyor. İşte detaylar...

Özellikle son dönemde akaryakıt fiyatlarının dalgalanması, tüketicilerin ve ekonomistlerin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Son dönemde benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan indirimlere rağmen, İsrail-Filistin arasındaki gelişmeler nedeniyle akaryakıt fiyatlarında yeni artışlar görülmeye başladı.

Cuma günü Brent petrolün varil fiyatı 83 dolar seviyelerine kadar geriledi, ancak hafta sonunda İsrail ve Hamas arasında yaşanan gerginlik sonucunda petrol fiyatları hızla yükseldi. Sabah saatlerinde 89 doları gören Brent petrol, 87 dolar civarında dengelendi.

Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi Kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklileri doğrudan ilgilendiriyor! Erken emeklilik, ücretsiz izin,bayram ikramiyesi

Bu gelişmelerin benzin ve motorin fiyatlarına yakın bir zam olarak yansıması bekleniyor. Bu durum, araç sahipleri için ek maliyetler anlamına gelebilir. Ayrıca, akaryakıt fiyatlarındaki artışın taşımacılık maliyetlerini etkilemesi ve genel enflasyona katkıda bulunması muhtemeldir.