AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, 2024’te yapılması planlanan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığına aday olacağı yönündeki iddialara açıklık getiren Abdülkadir Selvi, Yıldırım ile gerçekleştirdiği diyalogu aktardı.

Yıldırım'a aday olup olmayacağı sorusunu yönelten Selvi,  “Biz artık sıramızı savdık. Partimizin onlarca aday adayı var. Çok değerli arkadaşlarımız var. Benim böyle bir düşüncem yok. Açıkça ifade etmek istedim” karşılığını verdiğini aktardı.

AK PARTİ'NİN İBB ADAYI KİM OLACAK?

Adaylık için muhtemel isimlerin konuşulduğunu söyleyen Abdülkadir Selvi, AK Parti'de henüz aday belirleme sürecinin başlamadığını söyledi:

Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylıkları için muhtemel isimler yazılıyor. Bunların arasında gerçekten o göreve layık insanlar var. Ama AK Parti’de henüz aday belirleme süreci başlamış değil. Belki bu isimlerden biri aday olarak gösterilecek ya da sürpriz bir isim aday olacak. Bu konuda henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne düşündüğünü bilmiyoruz."