Çeşitli illeride bulunan kamu ve üniversite hastaneleri, temizlik personeli alımı için İŞKUR üzerinden duyurular yayınladı. Alımlar, 20 ile 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye genelindeki birçok üniversite hastanesi, temizlik personeli alımı yapacak. Bu hastaneler arasında Zonguldak, Dokuz Eylül, Kırklareli, Afyon Kocatepe, Munzur, Yıldız Teknik, Bartın, Süleyman Demirel, Kütahya Dumlupınar, Kastamonu, Fırat, Eskişehir Osmangazi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitelerinin hastaneleri yer alıyor.

Başvuru koşulları ve süreci

Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor Öğretmenlere Yer Değişikliği Müjdesi! Mevzuatta Değişiklik Yapılıyor

Temizlik personeli alımları için adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, belirli bir yaş sınırı içinde bulunmaları, ilgili eğitim düzeyleri ve deneyimlere sahip olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları ve temizlik görevini yapabilecek sağlık durumuna sahip olmaları gerekiyor.

Başvurular, online olarak yapılacak ve adayların ilgili hastanelerin insan kaynakları departmanlarına veya İŞKUR aracılığıyla başvurmaları isteniyor.