Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Ankara Valiliği, il genelinde yarından itibaren kuvvetli fırtına ve sağanak yağışın beklendiği konusunda vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada, önümüzdeki günlerde etkili olması tahmin edilen hava koşullarıyla ilgili detaylar paylaşıldı.

Yarın sabah saatlerinden itibaren başlayacak olan kuvvetli rüzgarın, il genelinde yer yer etkili olacağı ve pazar günü akşam saatlerine kadar kuvvetli fırtına ve yer yer tam fırtına şeklinde eseceği belirtildi. Ankara Valiliği, bu durumun olası risklere karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Pazar günü akşam saatlerinden sonra ise kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkisini kaybetmesi öngörülüyor. Ancak, halkın güvenliği açısından dikkatli olunması ve gerekli önlemlerin alınması tavsiye ediliyor.

Ayrıca, il genelinde yarın sabah saatlerinden itibaren aralıklarla görülecek sağanak yağışın, pazar akşam saatlerine kadar yer yer kuvvetli olabileceği ifade edildi. Vatandaşların bu süreçte ani su baskınlarına ve olası taşkın risklerine karşı tedbirli olmaları istendi.