Ünlüler ve Gönüllülerin 4 aydır mücadele ettiği Survivorda yeni dönem başladı. 5er kişi olarak yeniden belirlenen takımlar dün ilk mücadelesine çıktı. Survivorın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Sembol oyunu için karşı karşıya gelen Yasin ve Sercan birbirine girdi.

BARIŞ MI? EVRİM Mİ? 
Survivorda en çok merak edilen karşılaşmalardan biri olan Barış ve Evrim mücadelesiydi. Barışa sıfır performanssın diyen Evrim, mücadeleden mağlup olarak ayrıldı.

SERCANA DİKKAT EDİN!
Evrimin yeni takımlarla ilgili değerlendirmede bulunurken kullandığı söylediği sözler dikkat çekti. Evrim, arkadaşlarına en dikkat etmeleri gereken yarışmacının Sercan olduğunu anlatırken, diğerleri için fos ifadelerini kullandı.

Oyun alanı bir anda karıştı! Seni döverim ve burayı terk ederim

ÖZÜR DİLEMEK MODA OLDU 
Ödül oyunun kazanan Kırmızı takımın galibiyet kutlaması Evrimi sinirlendirdi. Karşı takıma laf atan Evrim, Sercanın tepkisi ile karşılaştı. Sercan, Evrime Sen neden sataşıyorsun diye sordu. Artan gerilimin ardından Sercan, Ben bir şey söylediysem özür dilerim dedi. Evrim ise Özür dilemek moda oldu sözleriyle karşılık verdi.


MÜSAİT DEĞİLİZ 
Evrimin takım arkadaşları ile sohbet ettiği sırada yanlarına gelen Berkana verdiği tepki sosyal medyada olay oldu. Evrim "Selamın aleyküm" diyen Berkan "Şuan müsait değiliz" karşılığını verdi.


OYUN ALANINDA ORTALIK KARIŞTI 
Survivorın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İki takımın sembol oyunu için parkura çıktığı anlara Sercan ve Yasin gerilimi damga vurdu.


Yasin, Sercana "Seni döverim ve burayı terk ederim" diye tehditler savurdu. Yasinin sözleri ile sinirlenen Sercanı takım arkadaşları tuttu
Sercan, Yasine "Gel döv, buradayım" dedi. İkili arasındaki gerilimin nasıl sonuçlanacağı bu akşam belli olacak.