CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti ve partisinin Denizli Büyükşehir Belediyesi seçimini kazanması durumunda verdiği motosiklet alma sözünü yerine getirdi. Özgür Özel, motosikletin anahtarını Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum'a teslim etti.

Özgür Özel, motosikletin anahtarını teslim etmeden önce yaptığı açıklamada, seçim sürecinin renkli bir hikayesi olduğunu belirtti. Denizli'nin bu seçimdeki başarısını vurgulayan Özel, Ali Osman Horzum'un kendisine verdiği kırmızı motosiklet sözünü hatırlattı.

Seçim kampanyası sırasında Horzum ile bir araya geldiklerinde kendisinin büyükşehir belediyesini almak ve kırmızı bir motora sahip olmak istediğini dile getirdiğini aktaran Özel, bu söze karşılık kendisinin "Büyükşehiri al, motoru almak bizden" dediğini ifade etti. Horzum'un "Söz mü?" sorusuna "Söz" dediğini belirten Özel, böylece aralarında bir iddia oluştuğunu anlattı.

Elektrik Şirketleri İsyan Etti! Tarımsal Sulama Borçlarından Kaynaklanan Ekonomik Zarar 6 Milyar TL Elektrik Şirketleri İsyan Etti! Tarımsal Sulama Borçlarından Kaynaklanan Ekonomik Zarar 6 Milyar TL

1714136568342 Ozelmotorrrrrkapak

Seçim akşamı Denizli'nin sonuçlarını öğrenirken Horzum ile konuştuğunu anlatan Özel, Horzum'un motor talebini iletti. Bu talebi yerine getirmek için araştırma yaptıklarını ve istediği motosikleti bulup getirdiklerini dile getirdi.

Konuşmasının ardından Özgür Özel, motorun anahtarını Ali Osman Horzum'a teslim etti. Daha sonra Horzum'un idaresindeki kırmızı motorla Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne geçildi. Bu jest, seçim sürecinin neşeli anıları arasında yerini aldı.