DEVA ve Saadet Partisinin Meclis'te ortak grup kuracağı iddiası gündem oldu.

CHP listelerinden  genel seçime giren Saadet ve Gelecek partileri, Meclis'te ortak bir grup kurdu. Bu gelişme sonrası gözler DEVA ve Demokrat partilerine çevrildi.

Meclis'te ortak grup kuracağı iddia edilen iki parti için açıklamada bulunan DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, söylenenleri yalanladı. Ortak bir grup için henüz bir çalışma olmadığının altını çizen Şahin grup kurma fikrine açık kapı da bıraktı:

"Alınmış bir karar yok" dedi ancak açık bir kapı da bıraktı. Şahin, açıklamasında "Grup kuracağımız yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor. Demokrat Parti ile bir girişim söz konusu değil. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Bunlar mutlaka zamanla oturulup konuşulacak şeyler. Grup kurmayı arzu ediyoruz."

15 milletvekili bulunan DEVA Partisi ile 3 milletvekili bulunan Demokrat Partisi'nin grup kurabilmek için yeterli olan 20 milletvekili sayısına nasıl ulaşacağı da merak ediliyor. 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

CHP Sözcüsü: MEB'in yeni müfredat taslağı derhal geri çekilmeli CHP Sözcüsü: MEB'in yeni müfredat taslağı derhal geri çekilmeli

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi