Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti Birecik Belediye Başkanı ve meclis üyeleri DEM Parti'den istifa etti

Operasyon gerektirmeyen hastalıklarda doktor rolünü üstlenen bu Yapay Zekâ sistemine örnek olarak, Forward Health tarafından oluşturulan dünyanın ilk yapay zeka doktor muayenehanesi gösterilebilir. Bu muayenehane, tam vücut taramaları, kalp, tiroid, tansiyon, kilo, böbrek, karaciğer sağlığı taramaları gibi birçok alanı kapsayan detaylı analizler yapabiliyor.

images (2)-75

Ancak, bu gelişmelerle birlikte doktorların operasyon aşamasındaki becerileri hala önemli bir yer tutuyor. Mikro cerrahi teknolojisi ve robotik kollar gibi gelişmeler, insan dokunuşunun önemini vurguluyor.

Doktorluk mesleğinin operasyon gerektirmeyen alanlarda, hastalığın teşhisi ve ilaç tedavisi konularında Yapay Zeka sistemlerinin daha etkili olabileceği belirtiliyor. Önümüzdeki 10 yıl içinde toplum yönetiminin Yapay Zekanın etkisi altında şekilleneceği ve bu konuda yasal düzenlemelerin önemli hale geleceği ifade ediliyor.