Takımın önemli isimlerinden Mauro Icardi'nin sakatlığı sonrası yaşadığı form düşüklüğü, milli arayla geride kaldı. Arjantinli yıldızın sakatlıktan kurtularak takıma katılması, teknik direktör Okan Buruk'un yüzünü güldürdü. Sakatlığı süresince maçlara iğneyle çıkan Icardi, Manchester United karşılaşmasında da benzer bir durumda sahada olacak. Galatasaray, Icardi'nin yanı sıra diğer sakat oyuncularının dönüşüyle tam kadro hale geldi.

TBMM'de gündem bu hafta yoğun TBMM'de gündem bu hafta yoğun

Alanyaspor maçıyla liderlik yarışında kritik adım

Galatasaray, Süper Lig'de 13. haftada Alanyaspor ile karşılaşacak. Rams Park'ta oynanacak maçta, 31 puanla lider Fenerbahçe ile puanları eşit olan sarı-kırmızılılar, maç fazlasıyla liderliğe yükselmeyi hedefliyor. Saat 19.00'da başlayacak mücadelede, hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

Kendi evinde yenilmeyen Galatasaray

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında uzun süredir yenilgi görmüyor. Geçen sezon Giresunspor'a yenildikten sonra 22 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Aslan, bu seride 20 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Alanyaspor karşısında sahaya çıkacak ilk 11'in Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Torreira, Kaan Ayhan, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi'den oluşması bekleniyor.