Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde meydana gelen olayda, 2 kadını bıçaklayan bir kadın tutuklandı. Adliyeye sevk edilirken ise tehditler savurdu.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Abidinpaşa Caddesi'ndeki Furkan Nesli Derneği'nde yaşanan olayda, iddiaya göre Betül A. isimli kadın, Sevda S. ve Hatice K.'yi bıçakla yaraladı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek saldırganı suç aletiyle birlikte yakaladı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arapça ve Audi A8 Tartışmaları Hakkında Açıklamada Bulundu Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Arapça ve Audi A8 Tartışmaları Hakkında Açıklamada Bulundu

Polis merkezine götürülen Betül A., ifadesinde sosyal medya üzerinden dernek üyeleriyle görüştüğünü ve derneğe çağrıldığını söyledi. Ancak derneğe girmek istediğinde kendisine yöneltilen "bu kadın deli, açmayın" sözüne sinirlenerek tepki gösterdiğini ve kendisini kaybettiğini belirtti. Dışarı çıkan kişileri korumak için bıçağı rastgele savurduğunu ifade etti ve birini yaralayıp yaralamadığını hatırlamadığını söyledi.

Adliyeye sevk edilen Betül A., "Ben Semra Kuytul’un peşini bırakmayacağım. Bana baş kaldıran adamın başını keserim" diyerek tehditlerde bulundu. Çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.