Play-Off  Yarı Final Maçında ilk hareketlilik Play-Off Yarı Final Maçında ilk hareketlilik

Yeni sezona damgasını vurmayı hedefleyen Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, transfer pazarında adından sıkça söz ettiriyor. Sarı-Lacivertli ekibin transfer politikası, kadrosuna birçok yeni yüzü eklerken, bu transfer hamleleri yabancı oyuncu kontenjanında bazı sıkıntılara yol açmış durumda.

Bu zorlu süreçte yönetimin gözü, geçtiğimiz yazın büyük umutlarla transfer edilen Lincoln Henrique üzerinde. Ancak bu dikkat, beklenilenin aksine olumsuz bir gelişmeye işaret ediyor.

Beklentilerin Altında Bir Sezon

Fenerbahçe'nin 2022 yazında 3.5 milyon euro bonservisle Santa Clara'dan kadrosuna dahil ettiği Lincoln Henrique, yeni sezona hızlı bir giriş yaparak taraftarın gönlünü kazanmıştı. Ancak bu parlak başlangıç, yaşadığı çapraz bağ sakatlığı ile sekteye uğradı. Brezilyalı oyuncunun sakatlığı, onun sahalardan uzaklaşmasına neden oldu ve beklenen performansı sergileyememesine yol açtı.

Lincoln Henrique'nin Geleceği Belirsiz

Yabancı kontenjanında yaşanan sıkıntının üstesinden gelmek için çeşitli senaryoları değerlendiren Fenerbahçe yönetimi, sakatlığı süren yıldız oyuncu Lincoln Henrique için sürpriz bir kararın eşiğinde. Bu kritik dönemde, Brezilyalı oyuncunun sözleşmesi askıya alınabilir.