Bodrum FK, Yarı final ilk maçı olacak play-off da  Çorum FK'ya konuk olacak.

Hakan Kara'dan Uyarı: Erken Faiz İndirimi Ekonomiyi Olumsuz Etkileyebilir Hakan Kara'dan Uyarı: Erken Faiz İndirimi Ekonomiyi Olumsuz Etkileyebilir

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig yarı final ilk maçında Çorum FK'ya konuk oluyor. Maç hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, Çorum'dan iyi bir skorla dönüp ikinci maçta tura yükselen takım olmak istiyor.

MUĞLA - Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Çorum FK'ya konuk olacak. Maç hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı ekip, Çorum'dan avantajlı skorla dönüp rövanş turuna çıkan takım olmak istiyor. Maçın zorlu geçeceğini ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "İlk maçı iyi bitirmek ve evimizde avantaj elde etmek istiyoruz, elimizden geleni yapacağız. Konuk olacak." Çorum FK. Yalıçiftlik İsmail Altındağ'da hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı ekip, evinde oynayacağı rövanş maçında Çorum karşısında avantajlı skor alarak finale çıkan takım olmak istiyor. Mavi-beyazlı ekipte cezalı olan Omar İmeri, Çorum karşılaşmasında forma giyemeyecekken, sakatlanan Celustka ve Erkan'ın durumunun  maç günü netleşeceği belirtildi: “Maç Bu gerçekleşmeyecek. Kolay" Play-off yarı final ilk maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Çok güzel bir maçla bu tura çıkan takım olduk, bir kez daha tebrik ediyorum, bu yıl da başaracağız" dedi. Ligimize renk katan, ilk yılında birçok başarıya imza atan ve sezon başından itibaren inişli çıkışlı çok iyi bir futbol sergileyen Çorum FK ile oynayacağız. Henüz herhangi bir sıralama göstermediler. Serkan Hoca'yla çok  iyi gidiyorlar. Onlar yerlerinde ve zorlu bir rakiple mücadele edeceğiz. İlk maçı iyi bitirip, bir sonraki maçta avantaj elde etmek istiyoruz. "Rakiplerimizi gözlemledikten sonra bunun o kadar kolay olmayacağını düşünüyorum ama elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Takımın tecrübeli oyuncularından Samet Yalçın ; 

"Takım olarak iyi durumdayız" dedi. Boluspor maçının zorlu geçeceğini biliyorduk. Oyun çok zordu ve bizi çok sıkıştırdılar, kendi oyun tarzından farklı bir oyun tarzı oynamaya çalıştılar. Kazandık ve turneye çıktık. İnşallah Çorum'a iyi bir skorla dönüp burada avantajlı oynamak istiyoruz. "Takım olarak iyi bir durumdayız ve böyle devam edersek Çorum'u  eleyip finale çıkabiliriz" dedi.