Fatih Erbakan, Gaziantep'te Yeniden Refah Partisi'nin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi ve partisinin seçimlere katılım amacını açıkladı.

"Yeniden Refah Partisi, hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmiyor. Her yerde kendimiz kazanmak için seçime giriyoruz" diyerek vurguladı. Erbakan, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala projelerini açıklamak için her ilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti ve Yeniden Refah Partisi'ne her kesimden ilgi gösterildiğini ifade etti. Türkiye'nin dört bir yanından gelen olumlu geri bildirimlerin, partideki üye sayısındaki artışla somutlandığını kaydetti.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Enflasyon düzeltmesi yapılmayacak! Resmi Gazete'de yayımlandı: Enflasyon düzeltmesi yapılmayacak!

Erbakan, seçimlerde değerli ve dürüst adaylarla yola çıktıklarını ve birçok yerde favori parti olduklarını söyledi. "Yeniden Refah" sloganının milletin desteğini yansıttığını ve partinin üye sayısındaki muazzam artışın, partinin yükselişini gösterdiğini belirtti.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle halkın belediyecilik anlayışında değişim istediğini vurgulayan Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin ahlaklı belediyeciliği yeniden hakim kılmak için seçime girdiğini ifade etti.