Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin kaderi olduğuna inanan bir bakış açısı olduğunu belirten Altaylı, tartışmaların odak noktasında "Kemal Bey bir projedir" iddiasının yer aldığını ifade etti. Bu iddiayı ilk kez duyduğunda şaşırdığını söyleyen Altaylı, günümüzde bu teze inananların sayısında önemli bir artış olduğunu dile getirdi.

Altaylı'nın Youtube kanalında yaptığı açıklamalar dikkat çekiciydi. Altaylı, "Kemal Kılıçdaroğlu sen kimsin ki gittiğinde bu parti bitsin. Sen Türkiye'nin vasat bürokratlarından biri, yeteneksiz siyasetçilerinin de birincisisin." şeklinde ifadeler kullandı.

"CHP'ye Ciddi Anlamda Zarar Vermeye Başladı"

Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partiyi olumsuz yönde etkilemeye başladığını söyleyerek, Kılıçdaroğlu'nun partiyi ileriye taşıyamadığını ve partide kendisini vazgeçilmez olarak gördüğünü iddia etti. Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun kendisini CHP'nin varlığı olarak görmesini mantığa, zekaya ve akla sığdıramadığını dile getirdi.

"Kılıçdaroğlu, Sen Kimsin ki Gittiğinde CHP Bitsin"

Altaylı'nın Kılıçdaroğlu'na yönelik en sert eleştirisi ise CHP'nin Kılıçdaroğlu'nun kişiliği ve liderliği etrafında şekillendiğini ima eden bir ifade oldu. Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun yeteneksiz bir siyasetçi olduğunu belirterek, "Kemal Kılıçdaroğlu sen kimsin ki gittiğinde bu parti bitsin." şeklinde ifade etti.

"Dur Daha Yerel Seçimi de Kaybedecek" Yorumları

Altaylı'nın dikkat çeken bir diğer noktası ise Kılıçdaroğlu'nun liderliği altındaki CHP'nin yerel seçimlerde de başarısız olacağına dair yorumlarıydı. Kılıçdaroğlu'nun parti liderliğinin artık kendisini yıprattığını iddia eden Altaylı, "Sanki 'Dur daha yerel seçimi de kaybedecek. Ondan sonra bırakacak' diyenleri de haklı çıkarmaya çalışıyor." ifadelerini kullandı.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi

4 Öğretmenin hayatını yitirdiği bölgede, yine aynı senaryo! 4 Öğretmenin hayatını yitirdiği bölgede, yine aynı senaryo!