Gençlere müjdeli haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 18-25 yaş arasındaki tüm gençlere ücretsiz olarak "Müzekart GNS" verileceğini duyurdu. Bu kart sayesinde gençler, ülke genelinde bulunan 300'den fazla müze ve ören yerini ücretsiz olarak ziyaret etme imkanına sahip olacaklar.

Bakan Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gençler, bu yıl da Müzekart GNS hizmetinizde olacak. Genç Ne Sever Platformumuzla sizin isteklerinizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. Projenin amacının gençleri kültürel mirasla buluşturmak ve müzecilik bilincini yaygınlaştırmak olduğu belirtildi.

18-25 yaş arasındaki gençler, projeden faydalanmak için "muzekartgns.com" adresi üzerinden başvuru yapabilecekler. Başvuruları tamamlandıktan sonra dijital kartlarını oluşturabilecekler ve Türkiye genelindeki müze ve ören yerlerini ücretsiz olarak ziyaret edebilecekler.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi Mahkeme Kararını Verdi! Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Ahmet Türk'e Hapis Cezası Verildi

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi