Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bir fabrikada, fabrika çalışanlarıyla ustalar arasında kavga çıktı. Çalışanlar ve ustaların kavgası hastanede devam etti. Kavga silah, bıçak, demir ve sopalarla yapıldı. Yapılan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 3’ü ağır 13 kişi yaralandı.

Olay dün gece saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Diyarbakır' ın Bismil ilçesi Of Köyü yolu üzerindeki çırçır fabrikasında meydan geldi. Fabrika çalışanlarıyla ustabaşı arasında çıkan kavganın sebebi bilinmiyor.

Kavga öncesinde iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa zamanda  büyümesi üzerine taraflar arasında silah, bıçak, sopa ve demir kullanılarak kavga başladı ve kavga sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi. Olayda; 13 kişi de yaralandı.

Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu: İşte Hisse Bedelleri Kurbanlık Fiyatları Belli Oldu: İşte Hisse Bedelleri

Durum çalışanlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, olay yerindeki yaralıları Bismil İlçe Devlet Hastanesi’ne ve Dicle Üniversitesi Hastaneleri’ne kaldırdı. C.A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 3 kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Bismil Cumhuriyet Başsavcılığınca kavgaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Bismil Devlet Hastanesinde tedavileri tamamlanan 5 kişi gözaltına alındı.