Başakşehir'de 3 yıldır bir sitede oturan Hasan Eğilmez, ev sahibi tarafından ev kirasının 30 bin liradan 100 bin liraya çıkarılması talebiyle karşılaştı. Eğilmez, bölgedeki ortalama kira fiyatlarının 35 bin lira civarında olduğunu belirterek makul bir teklifte bulundu ve kira bedelini 40 bin lira olarak önerdi. Ancak ev sahibi ısrarla 100 bin lira istedi.

Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! Beraberlik yetiyordu şut bile çekmediler... Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçı gündeme bomba gibi oturdu! Beraberlik yetiyordu şut bile çekmediler...

Dün akşam saatlerinde ev sahibi ve Eğilmez, site önünde karşılaştı. Aralarında başlayan sözlü tartışma, çabucak büyüyerek kavgaya dönüştü. Eğilmez, yanındaki çocuklarına zarar gelmemesi için tartışmayı sonlandırarak evine gitti. Ancak ilerleyen saatlerde yürüyüş yapmak için site önüne geri döndüğünde, ev sahibi ve 5-6 kişilik bir grup tarafından karşılaştı.

Ev sahibine karşı gelmeyi sürdüren Eğilmez, saldırgan bir grup tarafından beyzbol sopalarıyla hedef alındı. Kafasına ve vücuduna birkaç darbe alan Eğilmez, arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Aldığı darbeler sonucu ciddi yaralanmalarla karşılaşan Eğilmez, darp raporu alarak olayı polise bildirdi.