Mansur Yavaş, yaptığı açıklama ile şartları uyan tüm emekli vatandaşları sevindirdi. Başkentli emekliler, sosyal yardımlardan yararlanmak üzere belediyeye başvurabilecek. Başvuruların nasıl yapılacağına dair detaylar da sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

İnsana Dair Belediyecilik Anlayışı

Yavaş'ın bu adımı, "İnsanı önceleyen belediyecilik" anlayışının bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yavaş, “İnsanı önceleyen belediyecilik darda olanın yanında olmaktan geçer. Emeklilerimizin durumlarında bir iyileştirme yapılamadı. Bu yüzden şartları uyan tüm emekli hemşehrilerimiz sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyemize başvurabilirler” ifadelerine yer verdi.

Muğla'da 52 Gündür Aranan Şaban Ataş'ın Eski Eşi Cinayeti İtiraf Etti! 'İple Boğduktan Sonra Gömdü' Muğla'da 52 Gündür Aranan Şaban Ataş'ın Eski Eşi Cinayeti İtiraf Etti! 'İple Boğduktan Sonra Gömdü'

Başvuru Nasıl Yapılacak?

Başvuru işlemleri için belediyenin özel bir web sayfası hazırlandı. Şartları uygun olan emekli vatandaşlar, sosyalhizmetler.ankara.bel.tr üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.