Emekli maaşlarına yapılan zamın ardından emekli vatandaşlara bir müjde daha geldi. Promosyon ödemelerinde de artış yaşandı ve en düşük promosyon tutarı 8500 TL olarak belirlendi. Temmuz ayında Meclis tarafından onaylanan yüzde 25'lik emekli maaşı zamıyla beraber, emekli promosyon ödemeleri de otomatik olarak güncellendi.

Emekli maaşlarının zamlanmasının yanı sıra, promosyon ödemeleri de emekli vatandaşlar için önemli bir gelir kaynağı olarak değerlendiriliyor. En çok merak edilen konulardan biri olan promosyon ödemeleri, ING Bank tarafından duyurulan güncel promosyon ödeme tablosuyla belirlendi.

ING Bank'ın promosyon ödeme tablosuna göre, emekli maaşı alanlara göre promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 3.500 TL'ye kadar maaş alanlara 5.100 TL promosyon ödemesi yapılacak.
  • 3.500 TL - 7.500 TL arası maaş alanlara 5.950 TL promosyon ödemesi yapılacak.
  • 7.500 TL - 10.000 TL arası maaş alanlara 7.650 TL promosyon ödemesi yapılacak.
  • 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara ise en az 8500 TL karşılıksız promosyon ödemesi yapılacak.

Bu promosyon ödemelerinden yararlanmak için emekli vatandaşların ING Bank'a maaşlarını taşıması ve 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdü vermeleri gerekmektedir. Promosyon kampanyası 13 Mart-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olup, bu süre içinde maaşlarını ING Bank'a taşıyan emekli vatandaşlar promosyon ödemelerinden faydalanabileceklerdir.

Maaş taşıma işlemleri telefon bankacılığı veya banka şubeleri aracılığıyla kolayca gerçekleştirilebilir. Emekli vatandaşlar, maaşlarını ING Bank'a taşıyarak hızlı ve kolay bir şekilde promosyon ödemelerinden yararlanabilirler. Detaylı bilgi için ING Bank ile iletişime geçebilirsiniz.

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi