Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Futbol dünyası, bir efsaneyi daha kaybetti. Alman futbolunun ve Bayern Münih'in efsane ismi Franz Beckenbauer, 78 yaşında hayata veda etti. Beckenbauer, hem oyuncu hem de teknik direktör olarak futbol dünyasına damgasını vurmuştu.

Beckenbauer, futbol kariyeri boyunca elde ettiği başarılarla adını altın harflerle tarihe yazdırdı. Bayern Münih'te geçirdiği parlak dönemin yanı sıra, Alman Milli Takımı ile de önemli başarılara imza attı. İki kez Ballon D'Or ödülünün sahibi olan Beckenbauer, bir Dünya Kupası, bir Avrupa Şampiyonası ve üç Şampiyon Kulüpler Kupası zaferi yaşadı.

Efsane futbolcunun ailesi, Beckenbauer'in Pazar günü ailesiyle birlikte uykusunda huzur içinde hayatını kaybettiğini açıkladı. Aile, bu zor zamanlarında özel yaşamlarına saygı gösterilmesini ve soruların sorulmamasını rica etti.