Kurtuluş Savaşı'nın öncüsü ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alan "Atatürk" filmi için ilk fragman yayınlandı. Filmin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin (7. Koğuştaki Mucize, Kaybedenler Kulübü) üstleniyor. Başrolde ise Aras Bulut İynemli yer alıyor.

Atatürk'ün hayatının önemli dönemlerini anlatması nedeniyle kamuoyunda büyük ilgi uyandırmıştır. Daha önce Disney Plus tarafından yayınlanacağı duyurulan film, daha sonra hakları Fox TV'ye devredilmişti.

Film, Mustafa Kemal Atatürk'ün 1881-1919 yılları arasındaki yaşamını konu alıyor. Aras Bulut İynemli, başrolü üstlenirken diğer oyuncular arasında Zübeyde Hanım rolüyle Songül Öden, Ali Rıza Efendi rolüyle Mehmet Günsür, Enver Paşa rolüyle Sarp Akkaya gibi tanınmış isimler bulunuyor.

Film iki parça halinde yayınlanacak. İlk film 29 Ekim 2023'te FOX TV'de yayınlanacak ve 3 Kasım 2023'te sinemalarda gösterime girecek. İkinci film ise 22 Aralık 2023'te sinemalarda izleyicilerle buluşacak. Ayrıca 2024 yazında her iki film FOX TV ekranlarında tekrar yayınlanacak.

Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama Bakan Yusuf Tekin'den Devamsızlık Affıyla İlgili Yeni Açıklama

İŞTE O FRAGMAN...