Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında basın açıklaması yapan Destici, Türk Milliyetçilerine ve Ülkücülere seslenerek kırgınlıkları, küskünlükleri bir tarafa koymaları gerektiğini söyleyen Destici, hiç bir Türk milliyetcisi ve ülkücü HDP'nin desteklediği cumhurbaşkanı adayına oy vermez ifadelerini kullandı.

Destici, Bireysel değil blok halinde cumhur ittifakı olarak seçimlere girilmesi halinde eline ulaşan son anketi paylaşarak saha çalışmalarımıza göre yüzde 49-50 civarındadır dedi.

DESTİCİ ÜLKÜCÜLERE SESLENDİ

Ülkücü arkadaşlarımıza sesleniyorum. Öfkeleriniz, kırgınlıklarınız olabilir. Bir tarafa devletin varlığını, Türk milletinin istikbalini koyacaksınız, bir tarafa küskünlüklerini koyacak, buna karar vereceksiniz. Zaman kırgınlıklarınız üzerinden milletin istiklalini, istikbalini tehlikeye atma zamanı değildir. Ben hiçbir Türk milliyetçisi ya da ülkücü düşünemiyorum ki HDP ile işbirliği yapan ya da onun desteğini alan bir cumhurbaşkanı adayını desteklemez, evet demez. Bizim kapımız milletimizin her bir ferdine açıktır" şeklinde konuştu.