Son dönemde sosyal medya aracılığıyla yayınladığı videolarda bazı siyasiler hakkında iddialar ortaya atan Ali Yeşildağ'a ait olduğu öne sürülen bir hesaptan Muharrem İnce'ye ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli kasetinden bir bölüm paylaşacağı şeklinde ortaya atılan iddialar gündem oldu.

Müfredat tamamen değişiyor: Yeni taslak bugün askıya çıkıyor Müfredat tamamen değişiyor: Yeni taslak bugün askıya çıkıyor

Muharrem İnce hakkındaki iddiaları sert bir dille reddederken, Kılıçdaroğlu ve Akşener cephesi de söz konusu paylaşımlara çok sert tepki gösterdi. İnce ile ilgili paylaşımlara son tepki ise Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan geldi. Kalın, ortaya atılan iddiaların Millet İttifakı'nın işlerini kolaylaştırmak için Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesini sağlamak hedefinde olduklarını söyledi. 

CNN Türk ekranlarına konuk olan Kalın, İnce'ye aday olduğu günden bu yana yapılan baskıları hatırlatarak, bu tür kasetlerin, iddiaların, siyaset içinde olmaması gerektiğini şu sözlerle vurguladı:

''Bunlar seçmenin hür iradesini kirleten söylemlerdir. Sayın Muharrem İnce'yi adaylıktan vazgeçirerek Millet İttifakı'nın işini kolaylaştırmaya çalışmaktır.

Muharrem İnce'nin mesajını gördüm son derece haklı bir haykırış var burada. Kamuoyu üzerinden Sayın İnce'ye yapılan baskının üstüne bir de bu söylemler ortaya atıldı. Bunların siyaset içinde asla yerinin olmaması gerekir. Ben aklı başında olan bilinçli seçmenin bunlara itibar etmeyeceğini düşünüyorum ama FETÖ'cülerin bu tür itibar suikastları oluyor''