Altın yatırımı yapanlar için kritik uyarı! Sert düşüşün nedeni belli oldu Altın yatırımı yapanlar için kritik uyarı! Sert düşüşün nedeni belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da Yeni Zigana Tüneli Açılış'ına katılarak yeni tünelin açılışını gerçekleştirdi. Muhalefet ile Bayraktar arasında yaşanan polemik ile ilgili değerlendirmede bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kardeşlerim, geçmişten bugüne masanın etrafındakilerin gerçek yüzü bu. Terör örgütlerinin ele başları her gün Kılıçdaroğlu'na destek çağrısı yapıyor, hiçbirisi buna karşı çıkmıyor. Bir yanda Cumhuriyetin kurucu partisi bir yanda da Cumhuriyeti ortadan kaldırmak isteyenler var. Bir yanda lafa gelince milliyetçiliği kimseye bırakmayan bir hanımefendi var, bir yanda da buna karşı çıkan bir başka kadın var." diye konuştu.

"Meğer bunların aklında milletimizin milli mücadeleyi zafere ulaştırıp tarihe gömdüğü mandacılık özlemi var. Ezanları yurdunun üstünde hep dinletmek için çalışanlar vardı. Bunların, dini, bayrağı, ezanı var mı? Bu bay bay Kemal onlarla değil mi? Bunlara 14 Mayıs'ta öyle bir ders vermeliyiz ki bir daha ayağa kalkmamaları lazım. Milli mücadele düşmanı sadece denize dökmek değildir, manda heveslerine galebe çakmasının adıdır."

"Bayraktar grubuna Erdoğan'ın verdiği bir Allah kuruşu yoktur"

"AK Parti bu ülkede gerçekleştirdiği demokrasi ve kalkınma eylemi ile tüm dünyaya mesaj verdi. Ülkemizin iftihar tablosu Bayraktar ailesine saldırıyorlar ama tutturamayacaklar. Güya, ben onlara krediler vermişim, bay bay Kemal eğer yüreğin el veriyorsa, Bayraktar grubuna Erdoğan'ın verdiği bir Allah kuruşu yoktur. Özdemir Bayraktar bey, bırakın kredi almayı devletten arsa dahi kabul etmedi. Yalan bunlarda ganimet ama hesabını ödeyecekler. "