Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı'nda partisinin mitinginde halka hitap etti. Konuşmasında enflasyonla mücadele ve ülkenin genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, vatandaşların taleplerine kulak verdiklerini ve enflasyonun yılsonuna doğru hızla düşeceğini ifade etti.

Valilik'ten Ankara'ya uyarı: Kuvvetli yağışa dikkat Valilik'ten Ankara'ya uyarı: Kuvvetli yağışa dikkat

Erdoğan, "Çalışanları ve emeklileri enflasyona ezdirmemek için verdiğimiz çabaların şahidi milletimizin ta kendisidir. Hiçbir insanımızın serzenişlerine kulaklarımızı tıkamıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya gayret ediyoruz. Yılsonuna doğru enflasyonun düşmeye başlamasıyla rahat bir nefes alacağız." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Türkiye'nin savunma sanayisindeki başarılarına da değinerek, yerli üretimin arttığını ve terörle mücadelede kullanılan silahların çoğunun artık yerli olarak üretildiğini belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin insani yardımlarla mazlumlara sahip çıktığını vurguladı.

Erdoğan'ın konuşmasında Denizli'ye yapılan yatırımlar da önemli bir yer tuttu. Denizli'ye bugüne kadar 110 milyar liranın üzerinde kamu yatırımı yapıldığını dile getiren Erdoğan, şehre kazandırılan eserler ve hizmetlerin daha da artacağını ifade etti.