TikTok yayını sırasında yaşanan olay, sosyal medyanın dikkatini çeken bir trajediye dönüştü.

Kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum: 4 eksik var Kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum: 4 eksik var

Kafasını kapıya çarpan yaralı oğluna rağmen yayına devam eden 'Karagül' adlı kullanıcının videosu, büyük tepki topladı. Videoda, acil durumu anlatan ve ambulans çağırdığını belirten kadının, çocuklarına karşı uyguladığı iddia edilen psikolojik ve fiziksel şiddet görüntülerle paylaşıldı. Bu olayın ardından, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, Karagül isimli kullanıcı M.C. hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Değirmenci'nin yaptığı açıklamaya göre, yapılan incelemelerde Karagül'ün kendi çocuklarına yönelik şiddeti görüntülediği ve sürekli nefret söylemi içeren ayrıştırıcı paylaşımlarda bulunduğu belirlendi. Bu tespitler sonucunda, Karagül'ün gerçek kimliği tespit edilerek, M.C. isimli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali, Kasten Yaralama, Halkı Kin Ve Düşmanlığa Tahrik Veya Aşağılama gibi suçlamalarla karşı karşıya olan M.C., adli makamlar tarafından soruşturulmaya başlandı.

Bu gelişmeler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve çocukların korunması konusunda toplumsal bir tartışmayı da beraberinde getirdi.