Kahramanmaraş'ta yaşanan trajik bir olayda, elli iki yaşındaki emekli öğretmen Derviş Nebi Köse, iddiaya göre sürekli kendisinden para isteyen ve vermediği takdirde şiddet uyguladığı öne sürülen oğlu Oğuz Kağan Köse'yi (25) tabancayla öldürdü ve daha sonra hayatına son verdi. Olay, öğle saatlerinde Elbistan ilçesinin Kızılcaoba Mahallesi'nde gerçekleşti. Baba ile oğul arasındaki tartışma sokakta büyüdü ve Derviş Nebi Köse, oğluna yanında bulunan tabancayı kullanarak ateş etti. Oğuz Kağan Köse ağır yaralanırken, Derviş Nebi Köse de aynı silahla kendisine zarar verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi ancak baba ile oğul hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti Kurultay sonrası ilk istifa geldi! Yomra Belediye Başkanı istifa etti

Olayın ardından başlatılan soruşturma, Oğuz Kağan Köse'nin sürekli olarak babasından para istediği ve bu talebi reddedilince şiddet uyguladığı yönünde yoğunlaştı. Köse'nin bir hafta önce de aynı nedenle anne ve babasına şiddet uyguladığı, bu durumun polise bildirildiği ve aile fertlerinin şikayetçi olduğu belirtildi.