Ahmet Mahmut Ünlü, Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan kişi, Beykoz Emniyet Müdürlüğü'nde verdiği ifadede, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik eleştirilerle gündeme geldi. Ünlü, Mansur Yavaş'ın seçim öncesindeki bir konuşmasında kullanılan ifadeleri tenkit ettiğini ve bu konuda dava açıldığını açıkladı.

Mansur Yavaş'ın konuşmasında, "Anadolu gemisi şu anda İzmir'e geldi, 15’inde gemi gidecek. İHA ve SİHA’lar artık konuşulmayacak. Seçime mi gidiyoruz savaşa mı gidiyoruz belli değil" şeklindeki sözlerine atıfta bulunan Ünlü, kendi yaptığı bir konuşmada eleştirilerini dile getirdiğini ifade etti. Ancak, sözlerinin hakaret içermediğini ve tenkit mahiyetinde olduğunu savundu.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Ünlü, açıklamalarının yanlış anlaşıldığını belirterek, "Bunu hakaret addederek dava açacağım demişti. Tebliğ geldi o tebliğ üzerine ifademizi verdik. Orada maksadımız Mansur Beye hakaret değil. Bu kelimelerle diğer kelimeler yan yana getirilince sanki Mansur Bey'e hakaret gibi anlaşılıyor" dedi. Bu açıklamalarıyla, söz konusu davanın detaylarına ve kendisinin ifade sürecine dair kamuoyunu bilgilendirdi.