CHP'nin eski bünyesinden, devlet eski Bakanı ve 23'üncü dönem CHP Milletvekili olan Mehmet Sevigen, gündeme dair sarsıcı bir iddiayı canlı yayında dile getirdi.

"CHP Lideri Kılıçdaroğlu, FETÖ’cülerle Görüştü mü?"

CNN Türk’ün sabah programında konuk olan Sevigen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretindeki "kayıp 8 saat" hakkında şok bir iddiada bulundu. Sevigen, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cülerle bir görüşmesine dair var olduğu öne sürülen kaseti gündeme getirdi.

"Kaset Şantaj Malzemesi Olarak Kullanılıyor"

Mehmet Sevigen, konu hakkında "Bu kaseti şantaj olarak kullanıyorlar" ifadesini kullandı ve ekledi: "Yayına çıkacağımı belirttiğimde, bir arkadaşım bana bu kasetin varlığından bahsetti. Eğer böyle bir durum varsa, Kemal Bey'in bu şantaja boyun eğmemesi ve konu hakkında açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum."

Kılıçdaroğlu'nun Partiye Katılımı da Tartışmada

Sevigen, CHP'nin kuruluşunun 100. yılında, gerçek CHP'li olarak gördüğü kişilerin partiden ihraç edildiğini dile getirdi. "Kemal Kılıçdaroğlu aslında bir CHP'li değil. Bürokrasiden emekli olduktan sonra CHP'ye katıldı ve ben de onun partisine kaydını yaptım," ifadelerini kullandı.

Avukattan, başörtülü hakimler için 'reddi hakim' talebi Avukattan, başörtülü hakimler için 'reddi hakim' talebi

"CHP'nin Değerlerini Yoksayıyor"

Mehmet Sevigen, Kılıçdaroğlu'nun parti değerlerine aykırı hareket ettiğini de söyledi. "Dersim konusunda hesaplaşmak ya da Anıtkabir’e giderek Atatürk'e saygı sunmak gibi eylemleri yüzeysel ve sahte. Eğer gerçekten samimi olsaydı, bu tür etkinliklere Davutoğlu ve Babacan gibi isimleri de davet ederdi," dedi.