Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kaynakları, yarın gerçekleşecek olan Özgür Özel - Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. CHP, toplumdaki kutuplaşmaya karşı siyasette yeniden diyalog zeminini korumayı kendine misyon edindiğini belirtti.

CHP lideri Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından gündemden düşmeyen temaslarını sürdürüyor. Özel, yarın saat 12.00'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Parti kaynaklarından alınan bilgilere göre, ziyaretin amacı, CHP'nin toplumdaki kutuplaşmaya karşı siyasette yeniden diyalog zeminini korumayı misyon edinmesidir. Bu misyon çerçevesinde, ziyaretlerin diğer siyasi partilerle de sürdürülmesi bekleniyor.

Araç muayenesinde kartlı soygun Araç muayenesinde kartlı soygun

Özgür Özel'in, perşembe ve cuma günleri Afyonkarahisar ve Eskişehir belediyelerine teşekkür ziyaretlerinde bulunması bekleniyor. Hafta sonunda ise memleketi Manisa'da olacak olan Özel'in, 13 Mayıs Pazartesi günü ise Soma Maden Faciası'nın 10. yılı dolayısıyla Soma'da düzenlenecek anma törenlerine katılacağı öğrenildi. CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının da 13 Mayıs günü Soma'da gerçekleştirilmesi planlanıyor.