CHP'deki 12. yenilgi sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, değişim vurgusu yaparak harekete geçti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki (CHP) 12. seçim yenilgisi sonrasında koltuğunu bırakmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı değişim taleplerini dile getirdi. İmamoğlu, "Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir; her sahada, her ortamda değişim. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık" diyerek CHP içerisinde harekete geçen ilk isim oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı değerlendirmede, Türkiye'nin seçimin ardından hızlıca normalleşmeye ve gerçek sorunlarına çözüm bulmaya acilen ihtiyacı olduğunu vurguladı. İmamoğlu, hayal kırıklığı yaşayan on milyonlarca kişi olduğunu ve benzer bir hayal kırıklığının 5 yıl önce de yaşandığını belirtti. Ancak İstanbul'da yapılan yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettiklerini ve doğru işler yaparak birlikte başarı elde ettiklerini hatırlattı.

İmamoğlu, "Her şey yeniden başlıyor. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir; her sahada, her ortamda değişim. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Tıpkı 38 yaşındaki Mustafa Kemal Atatürk gibi. Tıpkı 21 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet gibi yapacağız" ifadeleriyle değişim vurgusunu sürdürdü.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkan Adayı Oldu! Ali Koç ile 2018'den Sonra Tekrar Karşı Karşıya Geliyor Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkan Adayı Oldu! Ali Koç ile 2018'den Sonra Tekrar Karşı Karşıya Geliyor

İstanbul'un fethinin 570. yıl dönümünü kutlayan İBB Başkanı İmamoğlu, yapacakları ve değişimi konuşmak için İstanbulluları Maltepe Meydanı'ndaki kutlamalara davet etti. İmamoğlu, "Tüm kalpleri fethetmek için nasıl daha hızlı koşacağımızı birlikte paylaşacağız. Bana inanın, yolumuz uzun, gençliğimiz var, inancımız tam ve bana güvenin, her şey çok güzel olacak" mesajını iletti.