Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemek için sundukları iki bakanlık ve Milli İstihbarat Teşkilatı şartının kabul görüdüğünü söylemişti.

Temmuz Ayında En Yüksek Öğretmen Maaşı Ne Kadar Olacak? Temmuz Ayında En Yüksek Öğretmen Maaşı Ne Kadar Olacak?

Özdağ'ın açıklamalarının akabininde açıklama yapan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, söylenenlerin gerçeği yansıtmadığını, Zafer Partisi liderine böyle bir söz verilmediğini söyledi.

CHP'nin Ümit Özdağ'ı yalanlaması üzerine konuk olduğu programda açıklamalarına devam eden Zafer Partisi lideri, CHP ile seçimlerden önce yürüttüğü müzakere ile ilgili şunları söyledi:

"CHP bizim çizgimize bu konuda son 15 günde geldi, 15 Mayıs'tan itibaren geldi. Sayın Kılıçdaroğlu beni 14'ü gece araması gerekirken 6 gün sonra aradı. 14 gün vardı zaten. Protokolün hazırlanması, görüşülmesi, çalışılması son 3,5 günde oldu, imzalandı. CHP Gençlik Kolları bir tweet atmış, 'sığınmacılar gitsin' vs. diye. Ben de, 'gençler gidecekler ben İçişleri Bakanı olarak imzalayacağım' dedim. O gün protokol imzalanacaktı. Eğer Zafer Partisi, AK Parti ile yaptığı görüşmelerde İçişleri Bakanlığını talep etmişse şart olarak ve Anadolu Kalesi projesini talep etmişse, Kemal Kılıçdaroğu'nu desteklemek için biçki, dikiş, nakış kurslarını talep etmiş olabilir mi? Neyi talep ettik? Çok açık; İçişleri Bakanlığı. Detaylara girmiyorum, iki bakanlık ve Milli İstihbarat Teşkilatı."