Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Prof. Dr. Canan Karatay'ın yeni önerisi, Türk kahvesine bir kaşık Hindistan cevizi yağı eklemek oldu. Oda sıcaklığında katı formda bulunan ve içerdiği orta zincirli yağ asitleri sayesinde diğer doymuş yağlardan ayrılan Hindistan cevizi yağı, özellikle kilo kontrolü ve cilt sağlığı için tercih edilen bir besin. Hindistan cevizi yağının yağ yakımını teşvik etmesi ve sağlık üzerindeki diğer olumlu etkileri bu öneriyi daha da cazip kılıyor.

canan-karatay-PWOf_cover

Hindistan Cevizi Yağının Faydaları

Hindistan cevizi yağı, antimikrobiyal, antibakteriyel ve antiviral özellikleriyle dikkat çekerken, aynı zamanda cildi nemlendirmeye, saçları güçlendirmeye ve alzheimer semptomlarını hafifletmeye yardımcı oluyor. Kan şekerini düzenleyici etkisi ve insülin salgılanmasını destekleyici rolü ile de sağlıklı bir yaşam için önemli bir destek oluyor.