Meteoroloji açıkladı: 4 gün tüm yurtta yağış var Meteoroloji açıkladı: 4 gün tüm yurtta yağış var

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partinin Yüksek Disiplin Kurulu toplantısının ardından kararını basın mensuplarına açıkladı. Özcan, Bolu'ya olan bağlılığını ve hizmet etme arzusunu vurguladı.

Bağımsız Yol Haritası

Özcan, "Bağımsız olarak yoluma devam edeceğim. Bolu'ya hizmet etmeye devam edeceğim" sözleriyle, partisiz de olsa politik arenada yerini koruyacağının altını çizdi. 20 farklı anketin büyük çoğunluğunda ilk sıradaki yerini koruduğuna dikkat çekti.

İhraç Kararı Arkasındaki Çifte Standart

Özcan, ihraç kararının ardında çifte standart olduğunu belirtti. CHP içinde değişim isteyen birçok kişi olduğunu, ancak bu talepler karşısında sadece kendisinin ihraç edilmesinin adaletsiz olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun Mesajı: "HDP'ye Uzatılmış Bir Çiçek"

Parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kararının arkasında başka mesajlar olduğunu da belirten Özcan, bunların HDP, FETÖ gibi gruplara verilmiş sembolik mesajlar olduğunu ifade etti.

Gelecekteki Planlar ve Mücadele

Özcan, gelecekte de sığınmacılar meselesi gibi konuları Türkiye'nin gündeminde tutmaya devam edeceğini belirtti. Ayrıca, her türlü terör örgütüyle mücadele etmeye devam edeceğini vurguladı.

Seçim Kazanmak için Partiye İhtiyaç Yok!

Bolu'da yapılan anketlerde, siyasi ağırlığının farkında olduğunu belirten Özcan, "Benim seçim kazanmam için bir siyasi partinin adayı olmam gerekmiyor" sözleriyle, seçimlere bağımsız olarak katılma kararlılığını ortaya koydu.