Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum, Yeni Anayasa ve İlk Üç Madde Hakkında Konuştu! Demokratik Yapıyı Güçlendireceğiz

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam gerçekleşen belediye meclis toplantısında yaşanan olaylar sonrasında görevden aldığı zabıta müdürünü tekrar görevine iade etti. Yaşanan olaylardan dolayı helallik isteyen Başkan Özcan, meclis üyesi İlkay Bayrak ile yaşadığı tartışmanın ardından Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz'ı görevden almıştı.

Olayın hemen ardından Başkan Özcan, Yılmaz ile bir araya gelerek yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Özcan, Zabıta Müdürü'nden helallik istediğini ve yapılan incelemenin ardından haksızlık yapıldığını fark ettiğini açıkladı. Başkan, Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz'ı görevine tekrar iade ettiğini belirterek, "Sana karşı bilmeden ve istemeden bir haksızlık yapmışız. Bundan dolayı senden helallik istiyorum. Görevine aynı şekilde devam ediyorsun. Bu olaydan dolayı da sen ve ailen bana hakkınızı helal edin" dedi.