İslam Memiş'ten beklenen Bitcoin tahmini: Hangi gün yükselişe geçeceğini açıkladı İslam Memiş'ten beklenen Bitcoin tahmini: Hangi gün yükselişe geçeceğini açıkladı

Antalya'da ulaşım ücretlerine büyük bir zam yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü sekreteryasının organizesinde Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu tarafından alınan kararla, toplu ulaşıma yüzde 56 oranında zam yapıldı.

Yapılan zamla birlikte, tam ücret 9 TL 60 kuruştan 15 TL'ye yükseldi. Öğrenci ücreti ise 4 TL'den 6,5 TL'ye çıkarıldı. İndirimli ücret ise 8 TL 40 kuruştan 14 TL'ye yükseltildi. Alınan bu kararla birlikte, ulaşım ücretlerinde önemli bir artış gerçekleşti.

Antalya Otobüsçüler Esnaf Odası Başkanı Yasin Arslan, yapılan UKOME toplantısının ardından alınan kararı değerlendirdi. Arslan, esnafın taleplerini ilettiklerini ve 17 TL gibi bir zam istediklerini belirtti. Son dönemdeki maliyet artışları nedeniyle zamların kaçınılmaz olduğunu ifade eden Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkürlerini iletti. Arslan, esnafın vatandaşları mağdur etmemek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Yeni tarifenin, yarından itibaren tüm ilçelerde uygulanmaya başlanacağı belirtildi. Taksimetre tarifelerine ise zam yapılmayacağı bilgisi verildi.