Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak Tiryakilerini üzecek haber! Bu sigaralar artık satılamayacak

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, yıllar sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor. Beyaz Show ve Passaparola programlarını sunmak için daha önce de çalıştığı Acun Ilıcalı ile anlaşan Öztürk, TV8 kanalında izleyicilerle buluşacak.

Canlı yayında duyurulan bilgilere göre, Beyaz Show yaz aylarında tekrar yayınlanacak ve ayrıca Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla bir yarışma programı da ekrana gelecek. Öztürk, O Ses Türkiye jüri kadrosunda da yer almıştı.

Gazeteci Sina Koloğlu'nun haberine göre, Beyaz Show 7-8 bölüm olarak planlanmış durumda. Ayrıca, Beyazıt Öztürk'ün sunacağı Passaparola yarışması da geri dönüyor. Passaparola, her gün MasterChef Türkiye All Star yeni bölümünden önce izleyicilerle buluşacak.

Beyazıt Öztürk'ün TV8 kanalında Beyaz Show ve Passaparola programlarını sunacak olması, izleyiciler arasında heyecan yaratmış durumda. Bu yeni projelerle Öztürk, televizyon ekranlarına geri dönerek sevilen şovlarıyla izleyicileri eğlendirmeye devam edecek.