Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına bir kez daha zam yapılacağı bildirildi. Yarından itibaren benzine 2.70 TL, motorine ise 1.40 TL zam geleceği duyuruldu. Bu zamla birlikte benzin ve motorin fiyatlarının 20 liranın üzerine çıkacağı belirtildi. Doların 23 TL'yi aşması ve Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların akaryakıt fiyatlarını etkilediği ifade edildi.

İktisatçı Mustafa Sönmez, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda zam haberi verdi ve bu zamın ilk dalgası olduğunu belirtti. Sönmez, zamın sebebinin dövizdeki yükseliş olduğunu ifade etti.

Benzin, motorin ve LPG 2023 güncel fiyatları

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre, İstanbul'da motorin litresinin 19.38 TL, benzin litresinin ise 21.29 TL olduğu görülmektedir. Ankara'da motorin litresi 19.77 TL iken benzin litresi 21.65 TL olarak belirlendi. İzmir'de ise motorin litresi 19.89 TL iken benzin litresi 21.68 TL olarak fiyatlandırıldı.