Seçimlerden istedikleri sonuçları almamasıyla kazan kaldıran CHP'li isimler, parti içerisinde tepeden tırnağa değişim çağrısı yapmaya devam ediyor.

Altında Büyük Düşüş: Yatırımcılar Nelere Dikkat Etmeli? Uzman İslam Memiş Açıkladı!  Peki, altın alınır mı, satılır mı? Altında Büyük Düşüş: Yatırımcılar Nelere Dikkat Etmeli? Uzman İslam Memiş Açıkladı! Peki, altın alınır mı, satılır mı?

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmemesini eleştiren isimler, gün geçtikçe artmaya devam ederken, Kılıçdaroğlu'nun istifa çağrılarına yanıtsız kalması CHP seçmenlerini çileden çıkarıyor.

Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan Engin Altay, MYK'daki değişikliğin yeterli olmadığını söyledi:

“CHP ciddi bir iç muhasebe yapmalı. Ama gerçek anlamda iç muhasebe, tepeden tırnağa muhasebe” diyen Altay, “MYK'daki değişiklik Yeterli değil, nasıl yeterli olsun”

 ''Bu MYK ile biz yerel seçimlere mi gideceğiz, gözünü seveyim!”

Kurultayın yerel seçimden önce yapılması gerektiğini de söyleyen Engin Altay, yeni dönem için seçilen MYK'ya eleştiride bulundu. 

“Parti yerel seçimde aradığı heyecanı bulamaz. Genel başkanımızla devam edebiliriz. Buna karar verecek olan kurultaydır. Ama bunun parti yönetimi var, parti meclisi var, MYK'sı var. Bu MYK ile biz yerel seçimlere mi gideceğiz, gözünü seveyim!” 

Partiyi temsil ettik. Parti için mücadele verdik. Parti adına laf söyledik. Seçimi kaybettiysek benim gibi arkadaşların bir kenarda durmasını bilmesi lazım diye düşünürüm. Benim dışımda kendi isteğiyle çekilen kimse yok”