Personel alımı; Güvenlik görevlisi, sekreter, temizlik personeli, büro işçisi, çağrı merkezi personeli, şoför, operatör, tekniker, teknisyen, sağlıkçı gibi çeşitli pozisyonlar için gerçekleştirilecek. Ayrıca yardımcı ve destek personeli, mühendis, mimar gibi uzmanlık gerektiren alanlarda da personel alımı yapılacak.

Yeni müfredatın ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama: 'Türkiye için gerçek bir beka meselesidir' Yeni müfredatın ardından Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama: 'Türkiye için gerçek bir beka meselesidir'

Başvuru Şartları

İlanlara başvuracak adayların sağlaması gereken bazı önemli şartlar bulunuyor. Adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, Türk Ceza Kanunu'nda belirtilen suçlardan mahkûm olmamış olması ve askerlikle ilişiği bulunmaması veya askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor. Ayrıca göreve engel teşkil edebilecek herhangi bir akıl hastalığı veya bedensel engelin bulunmaması şartları arasında yer alıyor.

Alım Yapılacak İller ve Başvuru Süreci

İstanbul, İzmir, Muğla, Eskişehir başta olmak üzere Türkiye'nin 40 farklı şehrinde işçi alımı yapılacak. İstanbul için 1500, İzmir için 500, Muğla için 330 ve Eskişehir için 100'den fazla işçi alımı planlanıyor. Başvurular İŞKUR'un resmi internet adresi üzerinden yapılabiliyor. İlgilenen adaylar daha fazla bilgi için "https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/" adresini ziyaret edebilirler.