Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kamu İktisadi Teşebbüsleri'nde (KİT) çalışan 90 bin kişinin kadro taleplerine vurgu yaparak, bu konuda çözüm beklediklerini ifade etti. Aynı zamanda, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini savundu.

BBP'li belediyenin geçmiş dönemde sahipsiz köpekler konusunu çözdüğü iddiasını gündeme getiren Destici, partisinin 2009-2014 döneminde Sivas'ta gerçekleştirdiği çalışmalara dikkat çekti.

Konuşmasında, Muhsin Yazıcıoğlu'nun terörle mücadele vurgusunu hatırlatarak, günümüzde de yoğun bir terörle mücadele sürecinin yaşandığını belirtti.

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı

Destici ayrıca, Filistin'de yaşanan soykırımı gündeme getirerek İsrail'i sert bir dille eleştirdi ve "Doğu Türkistan'dan Filistin'e, nerede bir kanayan yara varsa bizim yaramızdır" dedi. Konuşmasında uluslararası ilişkilere de değinen Destici, Türkiye'nin İsveç'e yönelik olumsuz durumları önlemek adına NATO'ya girişine 'evet' demesi konusunu eleştirerek, olası negatif sonuçlarla ilgili endişelerini olabileceğini ve İnşallah sonu Yunanistan gibi olmaz ve Türkiye bunun da bedelini ödemek zorunda kalmaz." dedi