BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Partisinin Başkanlık Divanı Çalışma Kampı sonrası düzenlediği basın toplantısında, Cumhur İttifakı'nın sağlam bir birlik ve beraberlikle yoluna devam ettiğini vurgulayarak, karşı ittifakın ise son seçimden sonra adeta tuz buz olduğunu ifade etti. Destici, Cumhur İttifakı'nın ilk günkü azim, kararlılık ve birlik beraberlik ruhuyla devletin varlığını, ülkenin bütünlüğünü, milletin birliğini önceleyerek sağlam adımlarla yoluna devam ettiğini söyledi.

İYİ Parti'den ayrılan bazı isimlerin BBP'ye geçeceği iddialarıyla ilgili olarak Destici, partisinin kapısının ülkesini seven, milletinin derdiyle dertlenen, devletin varlığının, ülkenin bütünlüğünün yanında olan herkese açık olduğunu belirtti. Geçmişte birlikte görev yaptığı, aynı partilerde siyaset yaptığı, gönül birliği içinde olduğu arkadaşlarına özellikle kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. İYİ Parti'den veya başka bir partiden ayrılan arkadaşların, şartları taşıyan herkesin partilerine katılmasının mümkün olduğunu vurgulayarak, bu süreçte görüşmelerin devam ettiğini ve olumlu gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Taksit sayısına öneri geldi: Tüketici çok daha rahat edecek Taksit sayısına öneri geldi: Tüketici çok daha rahat edecek

Destici ayrıca, ayrılan isimlerin partiye katılması veya siyaset yapması için bazı görüşmelerin sürdüğünü, bu sürecin olumlu bir şekilde ilerlemesi halinde kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti. Ancak asıl kucaklaşmanın önümüzdeki yerel seçimlerde milletle birlikte gerçekleşeceğini ve bu süreçte Cumhur İttifakı'nın birlik ve dayanışma içinde olacağını vurguladı.