Tek İsteği Zayıflamaktı! Mide Küçültme Ameliyatı Sonrası Komaya Girdi Tek İsteği Zayıflamaktı! Mide Küçültme Ameliyatı Sonrası Komaya Girdi

Dünya genelindeki su kaynaklarının yetersizliğini vurgulayarak, Türkiye'nin bu durumu daha da hissedeceği bir döneme girildiğini belirtiyor. Özellikle Akdeniz havzasında bulunan Türkiye, iklim değişikliği etkilerini yangınlar, taşkınlar, seller ve ekosistem kayıplarıyla yoğun bir şekilde yaşıyor.Su kaynaklarının azalması ve kuraklık, ülkede önemli sorunlara yol açıyor.

images (3)-50

Bakan, bu durumun sadece Türkiye'yi değil, tüm dünyayı etkileyen bir kriz olduğuna dikkat çekiyor. Su Verimliliği Seferberliği'nin önemine vurgu yaparak, toplumsal bir mutabakatla bu sorunların aşılmasının mümkün olduğunu ifade ediyor. Ayrıca, su kaynaklarının sürdürülebilir bir şekilde kullanılması için toplumun bilinçlenmesi ve iş birliği yapması gerektiğini belirtiyor.

Yumaklı, Su Verimliliği Seferberliği'nin önceki ertelemelerine de değinerek, 85 milyon vatandaşın bu konuda birlikte çalışmasının önemine vurgu yapıyor. Gelecekte su kıtlığı riskinin artacağını ifade ederek, bu tehditlere karşı acil ve etkili önlemlerin alınması gerektiğini söylüyor. Bu bağlamda, yeşil ve mavi mirası koruma sorumluluğunu hep birlikte taşımamız gerektiğini vurguluyor.