İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Sevinç Atabay, CHP'ye katıldı. İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Sevinç Atabay, CHP'ye katıldı.

Bilecik'in Ertuğrulgazi Mahallesi'nde dehşet verici bir olay meydana geldi. Bir kadın, yabancı uyruklu Feride Rasulova (30), darp edilerek parmaklarının kesildiği korkunç bir saldırıya uğradı. Olayın haber alınmasının ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine intikal etti.

Feride Rasulova'nın darp edildiği ve el parmaklarının 4'ünün kesildiği tespit edildi. Kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hayati tehlikesi bulunduğu bildirilen Rasulova'nın tedavisi ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor.

Olayın üzerine Bilecik Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek soruşturma başlattı. Yabancı uyruklu şüpheliler Wahid N. (49) ve Naimi N. (30) tespit edildi ve gözaltına alındı. Şüphelilerin baba ve oğul olduğu belirtildi.

Gözaltına alınan baba ve oğul, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. Şüphelilerin olayın failleri olduğuna ilişkin deliller üzerinde çalışmalar devam ediyor.