Bu yaz ekranlara gelen Vermem Seni Ellere dizisi, her hafta Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyordu. Oyuncu kadrosunda Emre Bey, Buse Meral, Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer gibi isimler yer alıyordu. Romantik komedi türündeki dizi, AKN Film'in Karadeniz'de çektiği görüntülerle dikkat çekiyordu.

Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı" Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı"

ATV'nin Flaş Kararı: İzleyici Şokta!

Vermem Seni Ellere, ATV'nin yazlık dizilerinden biri olarak büyük bir izleyici kitlesine sahipti. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın ortaya çıkardığı habere göre, ATV yönetimi erken bir final kararı aldı. Bu karar, dizinin hayranlarını derinden üzdü.

Bu yaz ATV'nin başka bir popüler dizisi olan ÜveyAnne ile beraber Vermem Seni Ellere'nin izleyiciyle buluştuğu, ancak bir final kararı alındığı belirtildi.

Final Tarihi Belli Oldu: Ekranlar Veda Ediyor

ATV'nin yeni yüzlerinden Emre Bey ve Buse Meral'in başrolünü paylaştığı bu romantik komedi dizisi, 9. bölümde ekrana veda edecek. 6 Temmuz Pazar günü 8. bölümü ile seyircisiyle buluşacak olan dizi, 13 Temmuz Pazar akşamı final bölümü ile ekranlara veda edecek.

Dizi Hayranlarının Tepkisi

Bu beklenmedik final kararı, Vermem Seni Ellere'nin hayranlarını şaşırttı ve üzdü. Sosyal medyada tepkilerini dile getiren izleyiciler, ATV yönetiminin bu kararını eleştirdi.