Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen bir olayda, yol verme tartışması nedeniyle 4 sağlık çalışanı bıçaklandı. Akşam saatlerinde vaka almaya giden sağlık ekibinin önü, bir minibüs tarafından kesildiği belirtildi.

Minibüsten inen şüpheli bir grup, sağlık çalışanlarına saldırarak 4 kişiyi bıçakladı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan sağlıkçılar, M.Z.Ö., E.Ç., Ş.Ö. ve F.T. isimli kişiler, vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklandı.

Yaralı sağlıkçılar, ilk müdahalelerinin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumları hakkında bilgi verilmese de tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Chery Otomobil Firmasından Dev Kredi Kampanyası: Otomobil Almak İsteyenler İçin %0 Faiz Fırsatı Chery Otomobil Firmasından Dev Kredi Kampanyası: Otomobil Almak İsteyenler İçin %0 Faiz Fırsatı

Polis ekipleri, olaya karışan şüphelilerden üçünü gözaltına aldı. Kaçan bir şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Olayın detayları ve nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.