Kent merkezinde bugün öğle saatlerinden itibaren yaşanan kuvvetli sağanak yağış, cadde ve sokaklarda su birikintilerinin oluşmasına neden oldu. Eskişehir, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanağın etkisiyle, bazı ilçelerde kısa süreli dolu yağışı da görüldü.

Yağışın şiddeti nedeniyle bazı meydan ve caddelerde biriken sular, araçların ilerlemesini güçleştirdi. Sürücüler, su birikintileri sebebiyle ilerlemekte zorluk yaşarken, trafik akışı da olumsuz etkilendi. Vatandaşlar ise ani gelen sağanak yağışa hazırlıksız yakalanarak kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekledi.

Stopaj değişti, mevduatta gelirler düştü! 100 bin lira ayda artık ne kadar kazandırıyor? Stopaj değişti, mevduatta gelirler düştü! 100 bin lira ayda artık ne kadar kazandırıyor?

Oluşan su birikintilerinin tahliyesi için ilçe belediyeleri ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçti. Ekipler, cadde ve yollardaki su birikintilerini tahliye etmek ve trafik akışını düzeltmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağışın akşam saatlerine kadar devam edeceği konusunda uyarıda bulunmuştu. Vatandaşların yağmura karşı tedbirli olmaları ve dikkatli hareket etmeleri önerilildi.